El projecte comença amb una resposta ràpida en l’estudi previ urbanístic per poder valorar unitats, tipologies residencials i productes immobiliaris des del minut 0.

A partir d’aquest punt, la metodologia de l’equip consisteix en generar un model i aportar-li informació per assolir en el menor temps possible les llicències, les licitacions, l'execució i la posada al mercat.

El valor que imprimim es base en: producte òptim, compromís en el cost final i control d’execució enfocat a reduir postvenda

What you need on a project like this

Controlar el producte

Trobar la tipologia i el nombre d’unitats òptim per cada localització és la clau de l’èxit comercial. Aquest és l'objectiu que tenim sempre en el nostre punt de mira.

Controlar el cost

La viabilitat del promotor es construeix sobre unes hipòtesis de vendes i costos. El nostre compromís és anticipar-nos a qualsevol canvi de les hipòtesis de costos.

BERTA MASNOU

YASMINA LUQUE

ANNA CAPELLA

Specialized Sector Team

RAQUEL GELY

CESC VINYES

SONIA RODRIGUEZ

"DARQ ens aporta una visió empresarial de l’arquitectura que ens permet maximitzar el rendiment de les promocions fent-les comercialment atractives i socialment sostenibles"

Josep Lluís Rodríguez
gerent Ambar Immobiliària

We’re ready for your next project.We will